Trahana e ëmbël, shumë e shijshme, me djath e vaj ulliri e punishtes Trahana dhe Rosnica Lunxhëria

Dhjetori hyri me shira dhe pritet ndryshim i motit, ndoshta dhe debore, mengjeset eshte mire qe te pergatisim trahana me djathe persiper, trahana me cingaridhe te perveluara por dhe Trahana te Embel me djath dhe vaj ulliri, prodhim i punishtes Trahana dhe Rosnica Lunxheria me emer per produktet cilesore te pelqyera brenda e jashte vendit, mbi bazen e tradites vetjake te familjes Noti dhe atyre te krahines.

This image has an empty alt attribute; its file name is 129335857_3791072930937082_1060741084702988647_n.jpg

E tille eshte dheTtrahana e Embel qe ,sic thote mjeshtri i prodhimit te tyre Kiço Noti, eshte e vecante, provo vetem nje here dhe do kerkosh ne çdo stine, cdo dite.

Prodhimet e punishtes Lunxheria jane te pa zevendesuara, teper cilesore dhe me vlera.