Spiro Xhavara:Takim pas 50 vjetesh...

Spiro Xhavara:

Kjo fotografi më kujton takimin shumë mbresëlënës me shokët e klasës sime të Shkollës Ushtarake Skënderbej, pas 50 vjetësh.

Ndryshimet ishin kaq të mëdha, sa ndonjerin mezi e njoha, madje deri duke e pyetur kush je. Por, e pandryshuar kishte mbetur dhe mbetet ajo dashuri vëllazërore, e papërsëritshme më në jetë, me të cilën kaluam ato vite të lavdishme të rinisë së hershme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA