Sot urojme per Diten e Emrit te gjithe Stefanet, te kene shendet e jete te gjate!

Urimin e pare sot ne faqen tone per Shen Stefanin e ka bere Apostol Buzi qe uron per Diten e EMRIT djalin e tij Stefanin qe mban emrin e gjyshit.

‘”Sot eshte shen Stefani , Sot feston floriri i babait i cili mban emrin e gjyshit , I uroj shendet , mbaresi , dhe gjithe te mirat e botes , Me kete rast dua te uroj te gjithe ata qe mbajne kete emer , Ju uroj shendet , begati , mbaresi dhe lumturi ne familjet tuaja , Le te ndezim nje qiri per te gjithe Stefanet qe sot nuk ndodhen midis nesh , une per babane tim dhe ju per te afermit tuaj , Zoti qofte me ju , GEZUAR”-shkruan ai.

Ketij urimi i bashkohemi edhe ne duke uruar te gjithe Stefanet ta gezojne emrin dhe ta kalojne te gezuar Diten e sotme, festat dhe te jene gjithmone me shendet dhe te lumtur!