Sot urojme per ditelindjen aktorin e njohur te humorit dhe satires Muharrem Hoxha

Sot ka ditëlindjen akttori i shquar i humorit Muharrem Hoxha!

I UROJME JETE TE GJATE E TE LUMTUR, ME SHENDET, GEZIME E HUMOR!

Aktori i shquar i humorit dhe satires eshte nga Dibra po banon ne Durres ku dhe ka zhvilluar talentin dhe ka ushtruar profesionin ne estraden profesioniste te ketij qyteti.

Ka luajtur dhe ne dhjetra filma dhe pjesë teatrale: ”Para nga qielli”- 2009, “Tirana, viti zero”- 2001, “ Borxhliu”- 1998, “Dashuri në krisma”- 1997 , “Gjithë fajet i ka paraja”- 1996 , “Fundi i marrëzisë”- 1995, “Pak freskët sonte” -1994, “Zëvendësi i grave”- 1987.

PAVARESISHT MOSHES, ESHTE PERSERI NE KRYE TE SHUME ROLEVE QE PELQEHEN DHE DUARTROKITEN NGA PUBLIKU ARTDASHES SHQIPTAR.