Sot, kembimi i euros, dollarit dhe monedhave te tjera ne tregun valutore

Sot, ja si kane levizur Euro, Dollari dhe monedhat e tjera ne tregun valutor.

Situata e krijuar nga virusi Coron 19 ka ndikuar qe cdo dite te kete levizje, here ngritje e here ulje, po sot ka nje ulje te dukshme te euros qe, sipas eksperteve te kesaj fushe lidhet me “heshtjen e aktiviteteve ekonomike dhe mungesen e levizjes se turisteve dhe udhetareve
Sot 1 euro shenon vlere te ulet nga disa dite me pare me vlere ne ngritje. Ka arritur sipas Bankës së Shqipërisë një euro te kembehet me me 126 lekë.
Ja dhe kembimi i valutave përsot, e henë, 6 prill 2020, referuar Bankës së Shqipërisë: