Priten masa te reja lehtesuese nga 1 Korriku. Ja se cfare ka njoftuar komiteti i eksperteve

Kujtojmë se nga 1 qershori është hequr detyrimi i mbajtjes së maskës mbrojtëse ne ambientet e jashtme, por ajo është e detyruar të mbahet në ambientet e brendshme. Gjithashtu ora policore është shtyrë me 60 minuta dhe fillon nga ora 23:00-06:00.
Por nga 1 korriku komiteti i eksperteve ka njoftuar se do të hyjnë në fuqi masa të reja.
Keto jane:

-ora policore shtyhet ne oren 24.00 -06:00.
-Orari per muziken nuk ndryshon, pra do mbetet ora 22:00.

-lejohen kampionatet sportive me prezence te tifozeve me kapacitete te reduktuara deri ne 30% sipas protokollit te IShP.

-lejohen aktivitetet e teatrove, shfaqeve artistike dhe kulturore, konferencave, me kapacitet te reduktuar deri ne 30% te spektatoreve apo pjesemarresve, sipas protokolleve te IShP