Pervec detit, kjo eshte ajo qe na duhet kete vere...

Mushkëritë tona thithin ajrin përreth. Gjithsesi per individet te cilet jetojne ne qytete te medha ka raste qe ajri qe thithin nuk eshte gjithmone i paster dhe kjo sjelle demtim te shendetit.
Grup moshat me rrezik më të lartë për shëndetin janë të moshuarit, fëmijët dhe sportistët. Me kalimin e moshës, zemra, mushkëritë dhe sistemi imunitar dobësohen dhe shtohen problemet shëndetësore si sëmundjet e zemrës dhe të qarkullimit të gjakut apo ato të lidhura me frymëmarrjen. Prandaj studimet thone se te gjithe jemi te predispozuar ndaj ajrit te papaster, por here pas here duhet ta pastrojme mushkerine tone. Ajri i paster i maleve, pemeve e luleve eshte mjaft i rendesishem. Prandaj nese kete vere keni programuar pushime ne det mos harroni qe vendi yne ka plot parqe kombetare ne te cilat mund te eksploroni te argetoheni dhe gjithashtu te pastroni organizmin dhe mushkerite tuaja me ajrin e paster.