Per ata qe udhetojne drejt Greqise

Per ata qe udhetojne drejt Greqise Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se pikat kufitare të Kakavijës dhe Kapshticës do të jenë të mbyllura nga pala greke për udhëtarët dhe automjetet si në hyrje edhe në dalje të Greqisë gjatë fashës së orarit 22:00-06:00, deri në një njoftim të dytë.

Gjithashtu nga data 16 gusht 2020, shtetasit që hyjnë në Greqi nëpërmjet pikave të Kalimit të kufirit Kakavijë dhe të kufirit Kapshticë, do të karatinohen për 7 ditë.