Nje shkrepje me pamje Gjirokastra nga Ura e Lumit

Gjirokastritet jane velur me pamjet fantastike te qytetit te tyre qe keto dite vizitohet nga turiste vendas e te huaj,

Nje udhetar na shkruan se pushimet e veres me familje do t`i kaloje ne bregdetin e Sarandes dhe, per t`i plotesuar deshiren femijes se tij, ka bere dhjetra km rruge me shume per te pare qytetin e Gjirokastres.

Ai thote se shkrepjen e pare e beme nga Ura e Lumit sic thone vendasit dhe kemi shume deshire ta shohim ne faqen tuaj mbasi jemi ndjekes te rregullt te saj.

Ai premton dhe per foto te tjera nga Pazari karakteristike, nga kalaja etj dhe ne i mirepresim me kenaqesi.