Nje foto nje kujtim/ Si i kujtoni gjuetaret e shoqates se Gjirokastres?

Shoqata e Gjuetareve te rrethit te Gjirokastres eshte nga me te vjetrat ne Shqiperi, me gjuetare me emer qe kane perfaqesuar ate ne gjueti lokale e kombetare.

Kjo foto eshte shkrepur ne nje nga ditet e Konferences se zakonshme te shoqates dhe te gjithe jane antare te saj. Shumica e antareve tani nuk rrojne por e shkuara e tyre eshte e shkruar ne kujtimet e familjareve dhe gjuetareve qe rrojne.

Shikoni me vemendje portretet e gjuetareve gjirokastrite ne kete fotografi dhe me siguri qe keni shume kujtime per te treguar per veprimtarine e tyre.

Ju kujtojme disa prej tyre:Thimjo Muci, kryetar i shoqates per disa vite me radhe, Gjuzedin Muco, Kristo Karanxha, Shefqet Kokalari, Izet Mato, etj,