Hë mo si u Gdhitë, Ju të Pazarit të Vjetër, me Trahana apo me Mumuligë? Po ju të tjerët?

Miremengjesi! Dite te mbare!

Ja thame t`ju kujtojme qe dhe te mos e vrisnin shume mendjen se cdo hani sot ne mengjes.

Hiqnin sot dore nga buka me gjalpe, nje gote qumesht dhe veza e skuqur se nuk hahen cdo dite, po me mase, me karar.

Ja sa mire!

Shijohet sot nje trahana apo mumulige e perveluar!

Ju ka marre malli, bejeni!

C`faj te kane!Te shijshme , edhe me cingaridhe persiper te shijojne dhe me shume!

Ne mos njeren, trahanane, tjetren, mumuligen, bejeni!

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com