Si i kujtoni, geshtenje dhe arre te pjekura ne prush e hi?

Kjo foto na shpie ne vitet e femijerise atehere kur  piqnim geshtenje e arre ne oxhakun me prush dhe hi po dhe mbi soben e vjeter, po pa goten e veres.

Ashtu kohe ishte nuk guxoje para prinderve dhe ta vije ne buze se prapa kokes te vinte shprehja Do dhe Muçua kafe!

Tani kohet e zakonet kane nderruar, geshtenje e arre te pjekura gjen kudo, edhe ne rruge, po ato nuk kane shijen e geshtenjeve dhe arreve te pjekura ne prush e hi si ne kohen e femijerise, apo nuk eshte keshtu?