Mesimi i rikthehet normalitetit. Nje bravo per prinderit...

Nuk do te kete turne dhe ora e mesimit do zhvillohet normalisht.

Nga e hena shkollat do ti rikthehen normalitetit nderkohe qe vete ministrja e arsimit Evis Kushi njoftoi duke shtuar se duhen zbatuar te gjitha masat mbrojtese.

Me heret shume prinder kishin lajmeruar per protesta sepse mbi te gjitha nuk kishin mundesi te shoqeronin femijet e tyre sipas orareve te çrregullta qe ishin propozuar ne fillim per aresye me se shumti distancimi etj.

Rol kryesor ne ndryshimin e vendimit ishte vaksinimi i mesuesve ku sipas eksperteve jane mbi 80% ne rang vendi.