Lumi Vjosa e Egër në mbrojtjen dhe dashurinë e artistit te famshem Leonardo di Caprio

Mbrojtjen dhe dashurine per Lumin e Eger Vjosë, i rezikuar nga ngritja ne shtrirjen e tij te hidrocentraleve, aktori i famshem Leonardo di Caprio e ka shprehur ne nje postim ne instagramin e tij ku vec te tjerave permend dhe kryeministrin Edi Rama qe qeveria shqiptare ka hequr dorë nga hidrocentrali në Kalivaç dhe zona do bëhet park kombëtar i mbrojtur.

Kete postim e ka bashkeshoqeruar edhe me kete foto te Lumit Vjosë: