Kujtesë/ Dashuri, Mirënjohje dhe Nderim për Mësuesit !

 

Kjo foto eshte e vitit 1957.
Eshte kolektivi i mesuesve dhe disa nga anetaret e keshillit te prinderve te shkolles “Koto Hoxhi”.

Per keta mesues shkruajme me dhimbje dhe dashuri, me mirenjohje dhe nderim. Kane mesuar dhe edukuar per jeten shume breza.

Brezi i sotem i moshes se trete nuk harron perpjekjet dhe mundin e tyre ndaj i kujton dhe nderon, vecanerisht tani me afrimin e Dites se Mesuesit.

Ne foto mesuesit Koço Sevo,Omer Hashorva, Kiço Leka, Vera Sako, anetari i keshillit te pinderve Ymer Çingo etj.