Këngëtari Ermal Meta që fitoi Sanremon në Itali vendos të Ndihmojë Familjen Alla

Personazhet e njohur te televisionit qe jane solidarizuar me situaten e veshtire te Shqiperise kane qene te shumte. Njeri prej tyre eshte edhe kengetari i mirenjohur Italian me origjine shqiptare Ermal Meta.

Ai është prenoncuar ne rrjetin social Facebook se bashkohet me dhimbjen e te gjithe shqiptareve te cilet kane humbur familjet dhe te dashurit e tyre,- i pergjigjem apelit te Erjon Veliaj duke dhene kontributin time, duke ndihmuar familjen Alla ne ndertimin e shtepise se re, ne menyre qe Brisilda, Erseda, Erildi dhe prindrit e tyre te mund te kalojne dimrin larg te ftohtit.Si familja Alla ka shume te tjera,-shprehet ai, prandaj u beje apel te gjitheve qe te japin nje kontribut sado te vogel nepermjet portalit https://e-albania.al

Duke e falenderuar Ermal Meten per kete ndihme, shpresojme qe te kete personazhe te tjera te cilât te mund te mund te ndihmojne familjet e prekura nga termeti.