Kam keputur mish, na shkruan nje nga fansat dhe lutet ta ndihmoni me ndonje ilac ose keshille praktike.

Kam keputur mish, na shkruan nje nga fansat dhe lutet ta ndihmoni me ndonje ilac ose keshille praktike.

Qenka goxha dhimbje keputja e mishit. Hera e pare qe me ndodh dhe mireprese cdo keshille.
Kam degjuar dhe u mata tek dera e banjes. Leviza duart majtas djathtas po dhimbja nuk me shkoi. , ndoshta ngaqe nuk thashe fjalet shoqeruese se i kam harruar.
Edhe ndonje medicament do doja te dija. Si fillim perdora nje paracetamol 500 miligram po nuk pata permiresim.

Thone qe dhimbjet vazhdojne aq dite sa vjec je. Kjo me tmerron, se jam moshe e trete.

Di qe ka dhe fizioterapiste po jam holle kete muaj nga xhepi pastaj nuk di se sa duhet te derdh per nje apo dy séanca.

Ju lutem me ndihmoni me ndonje menyre se me duket sikur me eshte paralizuar mesi.