Harta Tregon Ushqimet më Popullore në Europë - Ja Gatimi Tradicional i Shqipërisë, sipas Vizitorëve Europianë!

Po vizitoni Europen dhe doni të dini çfarë të porosisni gatime popullore sipas vendeve ku shkoni?

Ja një grupim nepermjet hartes i cili tregon ushqimet me popullore qe patjeter duhet ti provoni kur vizitoni seicilen nga keto vende.

Edhe pse shume njerez ne Angli do te thone se nje biftek tradicional ia kalon peshkut dhe patatinave, bota e motorreve te kerkimit bie ne kundershtim.

Per t’i bere bashke te gjitha ushqimet ne harte, jane krahasuar te gjitha rezultatet e kerkimit ne cdo vend europian ku njerezit jane bere kurioze dhe i kane kerkuar ne internet.

Megjithese disa jane te njohura si peshku dhe patatinat ne Angli ashtu si dhe pica ne Itali, disa te tjera jane me pak te njohura.

Ju ftojme te shuani kureshtjen dhe te kerkoni per keto gatime sa here qe vizitoni vendin ne fjale.

Ne Shqiperi qenka Çomleku 🙂 Një Gatim shume i preferuar i Jugut te cilin e gjeni edhe ne artikullin tone: