Gonia, kuzhinieri i njohur gjirokastrit, me gatime dhe tavoline gati, por...

Nese je vendali dhe do te shijosh gatime te tradites, cilesore dhe te shijshme duhet te shkosh tek Gonia, sic i flasin shkurt kuzhinierit te njohur gjirokastrit Agron Muco dhe mese je vizitor i huaj perseri deren e tavernes se tij poshte mesit te Pazarit e ke te hapur deri afer ores 12 te darkes.

Gonia ka nje jete me kuzhinen dhe gatimet e tradites gjirokastrite. Gatuan shpejt dhe me cilesi. Ka klientele te qendrueshme po tani thote se puna ka rene.

Dihet pse ndodh kjo. Pandemia sheshit. Levizje ka pak. Kane ardhur dy tre grupe te huaja po me shume vizitojne se sa ulen per te ngrene.Nisur nga mungesa e njerezve ka ulur dhe cmimet per te afruar klientelen vendase.

Mire ka bere, shpreson qe situate do ndryshoje…