Gjimnazistë te qytetit te Gjirokastres të shkëlqyer në olimpiadat kombëtare.

Këta janë krenaria e shkollave të tyre, e familjeve dhe e Gjirokastrës. Janë gjimnazistët tanë që kanë shkëlqyer në olimpiadat kombëtare. Vlerësimi ynë për Dionën, Helën, Fjoralbën, Glorin, Egisin, Danielin, Theodhorën dhe Davidin është mëse modest në raport me përkushtimin dhe punën e tyre për shkollën dhe modelin që i japin shoqërisë, por plotësisht i merituar dhe në kohën e duhur. Mirënjohje dhe shumë suksese më tej – shkruan ne faqen e tij ne fb kryetari i bashkise i qytetit te Gjirokastres Flamur Golemi.