Fondacioni që Kujdeset për Pallatet Mbretërore ka blerë Fustanin e Princeshës Britanike Diana me vlerë...

Shtëpia e ankandeve me qendër në Londër ka vene ne shitje nje Fustan që vishte princesha britanike Diana dhe te cilin e ka blere fondacioni qe kujdeset per pallatet mbreterore. Vlera ne ankand ishte 320,750 dollarë deri në 384.900 dollarë dhe nuk shkoi me shume.

Sipas gazetës ORA Ditore, Fustani eshte shitur pas ankandit per 220.000 funte britanike. Kete Fustan Diana e veshi në vitin 1985 në një darkë në Shtëpinë e Bardhë kur vallëzoi me aktorin e njohur amerikan John Travolta, ndër të tjera edhe sipas rolit në muzikorin “Grease”.