Dyndje masive ne doganen e Kakavijes. Greqia ka vendosur kufizime ne...

Paraditen e sotme udhetaret shqiptare jane perballur me rradhe te gjata kilometrike ne doganen e Kakavijes. Dyndja e tyre gjtihashtu dhe masat anti-Covid te vendosura nga qeveria Greke kane shkaktuar fluks ne sportele duke bllokuar edhe kalimin. Qeveria Greke ka vendosur kufizime ne numrin e individeve te cilet lejohet te kalojne ne kufirin grek dhe ai eshte 1500 persona. Deri tani kane kaluar drejt kufirit grek 1100 persona.