Zgjedhjet 2021/ Deri tani rezultatet ne Durres, Berat dhe ne rang kombetar

Kur ne disa qarqe si Gjirokastra etj. procesi i numerimit te votave eshte mbyllur, për zgjedhjet parlamentare të 2021, ne Durres zhvillohet gare e forte mes PS dhe LSI per nje mandat.

Nga numërimi i deri tanishëm i fletëve të votimit në Durrës Partia Socialiste ka 7 mandate, 6 mandate PD dhe LSI ka arritur që të sigurojë një mandat deri më tani.

Pas këtij ndryshimi në Durrës vazhdon të kryesojë PS me 49.80% e ndjekur nga PD me 41.56% dhe LSI me 6.52%.

Sipas përqindjeve në qarkun e Durrësit PS merr 7 mandate, PD 6 dhe LSI 1.

Ndërkohë ne Berat LSI nuk ka marre asnje mandat.

Deri tani rezultati ne rang kobetar eshte si me poshte;
PS zbret në 72 mandate, PD ka 59, LSI 6 dhe PSD 3 mandate.