Cikloni Ciara që ka “sulmuar” Mbretërinë e Bashkuar. Ja Cfarë Thotë Sinoptikania e SHMU-së!

 

Shume lajme jane perhapur per ciklonin Ciara që ka “sulmuar” Mbretërinë e Bashkuar.

Problemet qe ka sjelle aty jane te shumta, ndersa ato po ndihen edhe ne Evrope, po ne Shqiperi?

Ka nje lajm te mire qe qeteson”shprtrat” e trazuara te njerezve te shqetesuar se cfare do te ndodhe edhe ne vendin tone.

Sinoptikania e SHMU-së, thote se “ ky ciklon mund të sjellë një përkeqësim të motit, por nuk e prek Shqipërinë”.

Ky ciklon ne Britanine e Madhe ka shkaktuar shume deme, jane anulluar fluturime, udhetimet me tren dhe trageteve.