Ç`dini për Këtë Paketë dhe Çfarë ju Kujton Emri i saj?

Ç`dini për Këtë Paketë e çfare ju kujton Emri i saj?!

Tani ne Gjirokaster dhe fshatrat e saj nuk behet fjale per kultivimin e duhanit ne siperfaqe te gjera.

Tradita e meparshme, ajo e viteve te regjimit te shkuar, ka mbetur ne fare pak ngastra te fermereve private.

Edhe keta te interesuar per plotesimin e nevojave te tyre dhe jo per tregeti, mbasi mbjellja dhe kultivimi nuk kane leverdi ekonomike.

Paketa qw kemi percjelle me emrin e njohur ERIND eshte prodhim i viteve te shkuara dhe pak gjera dime per cilesine e duhanit. Paketa eshte prodhim i Fabrikes se Cigareve Durres- Made in Albania, cigare me filter.

Duket se ka qene prodhim per jashte vendit. Nisur nga emri na shkon mendja se behet fjale per fshatin Erind qe mesa dime dikur dallohej per kultivimin e duhanit, ne nje radhe me kultivues ne Libohove, Nepravishte, Bularat etj.

Kaq mund te themi per kete pakete. Ju mund te kujtoni te tjera, se dhe harrohen!