Boris Johnson, një deklaratë që nuk pritej…

Boris Johnson, kryeministri i Britanise , qe sic eshte njoftuar qe heret nga mediat se ishte nga ata lidere qe nuk mori masa te shpejta per parandalimin e virusit vdekjeprures, tani, i kapur nga Covid 19 dhe i shtruar ne spital, ka thene se “ ia ka dhene doren qellimisht pacienteve me Koronavirus pasi virusi nuk do e ndalonte të përshëndeste pacientët në spital”.

Boris Johnson është izoluar te premten e 27 Marsit dhe i infektuar nga Koronavirusi prej 10 ditësh tani ka kaluar në terapi intensive.