BMW Seria 8 - Thelbi i një BMW-je Moderne me Dizajn për t'u patur zili! Do ishte një dhuratë e mirë në listën e Babagjyshit!

Koncepti BMW 8-Series: BMW Group po përdor konkursin e Eleganza Villa d’Este 2017 për të zbuluar BMW Concept 8-Series, thelbin e një çifti BMW moderne, përfunduar në një studim të mrekullueshëm të dizajnit.

Makina e studimit do të shërbejë si një model mahnitës e një BMW të ardhshëm – BMW 8-Series Coupe, e propozuar për t’u nisur në 2018 dhe pjesë e ofensivës më të madhe në historinë e kompanisë. Strategjia NUMBER ONE NEXT e sheh Grupin BMW që synon të rrisë ndjeshëm shitjet dhe të ardhurat në klasën luksoze, dhe Coupe BMW 8-Series luan një rol të rëndësishëm këtu.

“Numri 8 gjithmonë ka përfaqësuar kulmin e performancës sportive dhe ekskluzivitetit në BMW”, shpjegon Kryetari i Bordit të Menaxhimit të BMW AG Harald Krüger. “BMW 8 Series Coupe do të demonstrojë se dinamika e brishtë dhe luksoze moderne mund të shkojnë dorë për dore.

Ky do të jetë modeli i ardhshëm në zgjerimin e ofertës sonë luksoze për makinën dhe do të rrisë pikët për coupes në segment. Në këtë proces, ne do të forcojmë kërkesën tonë për udhëheqjen në klasën luksoze. “BMW Concept 8-Series zbulon shumë nga ajo që do të vijë:” BMW Concept 8-Series është përgjigjia jonë në një makinë të cilesise se larte “, thotë Adrian van Hooydonk, Zëvendëspresidenti i Lartë BMW Group Design. “Kjo është një makinë luksoze sportive e cila mishëron dinamikën e pashembullt dhe luksin modern, siç nuk mund të ketë asnjë tjetër. Për mua, është një fetë e magjepsjes së pastër automobilistike. “..