Blendi Gonxhja: Se afermi, Edicioni i 14-të i Steelwings MC Albania

Edicioni i 14-të i Steelwings MC Albania po vjen!  Më 27 maj, në Sheshin “Italia”, do të festojmë së bashku mes motoçikletave.


Ne do të jemi aty, në këtë event, për të përjetuar pasionin dhe adrenalinën që këto mjete ofrojnë.  Nuk do të mungojë punishtja e targave suvenir duke ofruar një shumëllojshmëri zgjedhjesh ekskluzive.

Ejani të merrni pjesë në një eksperiencë të bukur, ku dashuria për motoçikletën shfaqet mes atmosferës miqësore e argëtimit.

#SteelWings #Edicioni14 #MotoFest #DPSHTRR #MIE #TargaSuvenir #RetroAlbania #BashkiaTiranë #FIVA #ACA #AutomotorizimiShqiptar