Blendi Gonxhja: Pranvera n’RETRO po vjen!

” Pranvera n’RETRO po vjen!

E çelim siparin e aktiviteteve RETRO me qytetin mikpritës të Elbasanit, të shtunën paradite, 11 Mars, në shëtitoren pranë kalasë, ku do të festojmë Ditën e Verës me ekspozitën e koleksionit të mjeteve Retro dhe me punishten e targave suvenir, aq të dashura për publikun!

Atmosferë festive e shoqëruar nën ritmet e muzikës Jazz & Swing nga DJ Alwell!

Ftojmë të gjithë koleksionistët dhe të gjithë apasionuarit pas Retro të na bashkohen për të festuar ardhjen e pranverës!”- shkruan ne faqen e tij ne fb Blendi Gonxhja, Drejtor i Pergjithshem i Sherbimeve te Transportit Rrugor ne Shqiperi.