Bej Tag Kolegun ose Shokun! Rihapet Restoranti Numer Nje per Mishin e Pjekur...

Mbas shume kohesh rikthehet restoranti i mirenjohur nga qejflinjte e mishit te pjekur.

Nuk ka te dyte ne pjekjen dhe mbi te gjitha cilesine e mishit, sado kemi provuar ne shume vende perfshi edhe llogarane… thote nje klient i rregullt.

Restorant Kukesi me mish te fresket dhe pjekje nga specialiste qe kane nje jete te tere qe merren me kete zanat rikthehet po ne te njejtin vend afer Birra Tiranes.

Ne menune e vecante nuk duhet t’ju mungoje buka e misert me shellire dhe padyshim patatet e kukesit.

Hajd gezuar e vec te mira e shendet te tjerat vene e vine!