Arrestohen pese persona per 2 qene te grabitur

Ne Los Anxhelos ka ndodhur nje grabitje qe ka bere buje te madhe. Ne shtyp dhe rrjetet sociale eshte shperndare me shpejtesi lajmi: 5 persona janer arrestuar se kane vjedhur 2 qente e këngëtares te shquar Lady Gaga.

Vjedhesit jane shprehur se nuk e dinin qe qente ishin te Lady Gagas .

Perpara arrestimit te 5 personave, Lady Gagas kishte shperndare nje lajmerim qe kush i dorezonte qente e saj, merrte nje shperblim prej 500 mijë dollarë.

Nga policia eshte njoftuar qe personat qe grabiten qente jane pjese e nje grupi qe merren me grabitjen e qenve dhe pastaj kerkojne shperbilime.