A sherbehet dhe sa kushton nje bërxolle derri e pjekur ne zgare ne rosticerite dhe restorantet e Gjirokastres?

A sherbehet dhe sa kushton nje bërxolle derri e pjekur ne zgare ne rosticerite dhe restorantet e Gjirokastres?

Kete pyetje na e ben nje fanse qe e ha shume mishin e derrit dhe qe keto dite do vizitoje Gjirokastren si turiste.

Nuk dime se cfare pergjigje t`i japim se nuk e njohim situaten e ushqimit pra llojshmerine e gatimeve ne rosticerite dhe restorantet ku mesa dime jane shumica te tradites si qofte, qifqi, mish me leng e pa leng, makarona , fasule,pashaqofte, byreqe dhe sigurisht edhe gatime bashkekohore.

Keshtu qe mbetemi ne njohjen dhe pergjigjet tuaja dhe mos harroni te na beni dhe nje pasqyre te cmimeve me produkte mishi etj se ka nje opinion sikur keto jane rritur dhe shumica e turisteve nxitojne per te shijuar ne shume peshkun e Sarandes se sa mishin e vogel dhe te pjekur te Gjirokastres !