Orest Kuremeno: :A ju pëlqen kjo pjatë ?

A ju pelqen kjo pjate ?

Duket pjate verore, pjate plazhi. Peshku ne krye te saj, ne mes, i pjekur shume mire dhe me ngjyre fantasrike.

Ka dhe asortimente shoqeruese dhe keto te zgjedhura dhe te perpunuara.

Pjate me dekor , e qendisur nga nje shef kuzhine i njohur apo pergatitur me shije artistike dora e nje piktori te  stervitur me ushqime te zgjedhura dhe te shijshme.

KJO PJATE ESHTE HEDHUR NE FB NGA NDJEKESI I FAQES TONE OREST KUREMENO.
A JU PELQEN?