Ç'të haç?! Manaferra me kos, receta ideale pa lek! Po ju ç'hëngrët? Po ata ç'hëngrën?

Ja nje xhirro ne natyre dhe gjetem rastesisht nje tufe me menaferra…

Mjafton qe jane te pjekura dhe te embla dhe me njecik kos e mjalte te shkon mbasditja per qef, larg mishit e dhjamit.

Jo po ikni blejini ne supermarket mi cmim sa frengu pulen :p

E c’te haje i ziu njeri cdo dite! Per sot e gjetem receten ideale pa vene ne peshe… 🙂

Po ju c’hengret?

Po ata c’hengren?