Si e kujtoni udhetimin me autobuz dhe tren nga Mulliri i Vjeter i Gjirokastres deri ne stacionin e fundit te trenit ne Tirane?

Kjo bilete me dy cmime ne nje, na kujton rrugen Gjirokaster-Ballsh dhe Ballsh Tirane qe niste nga Mulliri me autobus deri ne Ballsh dhe pastaj me tren per ne Tirane.

Nje rruge e gjate me dy pushime ne Uje te Ftohte dhe ne Greshicee dhe ne tren me ndalesa te shkurtra ne disa stacione si ne Fier, Lushnje, Kavaje, Durres etj.

Kush ka udhetuar, si e kujton nje udhetim te tille, nga stacioni i udhetareve tek Mulliri i Vjeter e deri ne stacionin e fundit te trenit ne Tirane, mbreselenes apo te merzitshem?