Qafa e Pazarit midis dy fotove krahasuese, ku ka ndryshuar?

Qafa e Pazarit nga koha e themeleve dhe ngritjen e objekteve ne pese degezimet e saj nuk ka levizur nga vendi po ‘zbukurime” per pamjen dhe mirembajtjen e saj jane bere,

Ja kjo foto e pas viteve `80 a eshte ndryshe nga te sotmet ku jane bere restaurime, eshte hedhur catia , jane shtruar rruget me kalldrem te ri etj etj,

Duke e ballafaquar kete me foton me poshte qe tregon pamjen sot te Mesit te Pazarit dhe objektet ne dy anet e rruges qe zbret per ne sheshin e Cercizit  gjeni se cfare ka ndryshuar, cfare mungon dhe eshte shtuar!

Tjeter:Çfare mund te behet qe te duket dhe me mire e me funksionale kjo e pjeset e tjera te Pazarit karakteristik te qytetit tone?!