Per ata qe nuk i ze gjumi/ Gjeni numrin e plote te portokalleve ne kete foto?

Gazetari sarandiot Agron Mema ka bere nje vizite tek fermeri mursiot Mond Danga dhe, se bashku me Ladi Kumin, jane mrekulluar nga puna madhore që ky fermerë ka bërë sëbashku me të atin.

Aty ku vetëm pak vite më parë dëgjoheshin ulërimat e ujqërve dhe çakejve sot lulëzojnë platacionet me agrume, ullinj, vreshtari arra, shegë e shumë drufrutor. Një parajsë e vërtetë që ka nisur në vitin 2003 dhe i gjithë sistemimi i kodrës është bërë me krah pa mjete të mekanizuara. Respekte për njerzit e punës, shkruan gazetari i njohur Agron Mema.

Nga blloku i fotove shkeputem nje te ngarkuar me shume portokalle.Per kureshtje, duam te dime sa portokalle ka.Jane te lutur ata qe nuk i ze gjumi te provojne se a do gjejne numrin e plote.