Fik i zi për sini...Nuk jane as te Nepravishtes, as te Libohoves, por...

Na ndodh shpesh qe nje foto na shpie disa muaj perpara, si kjo me fiq te shkruar qe na kujton stinen e frutave dhe pikerisht vjeshten qe jemi duke pritur…

Ooooo, sa na ka marre malli! Disa dhe mund t`i kene provuar, se gushti i sivjetem ndoshta i poqi dhe me shpejt.

Keta fiq jane te Laboves se Zhapes po rriten dhe gjetke, fiq per sy dhe tavoline jo per t`i shijuar se te “vrasin barkun” thone gjirokastritet.

Eh na kujtojne  vjeshten po mos u merzitni se eshte duke ardhur, ne dege dhe ne tryeze do t`i gjejme se eshte Fik i zi per sini, fik i zi per zili, te pjekura per qejf,fik per mik….

Hajde te mos biesh ne kujtime…

Eshte dhe koha e tyre tani!