Gjirokastriti Roland Lloçko qe mban mend te gjitha targat e mjeteve te institucioneve dhe ndermarrjeve te Gjirokastres

Gjirokastrit Roland Lloçko pas vitit 1990 shkoi ne Greqi ku vazhdon prej 31 vjetesh duke ushtruar profesionin e shoferit.


Ne pune e shoqeri ne Gjirokaster eshte dalluar per kujtese fenomenale ne mbajtjen mend te targave te mjeteve te institucioneve dhe ndermarrjeve. Per kete ai eshte vleresuar nga shoqeria qe edhe sot kujton memorjen e tij sa here eshte pyetur se c`targe mbante mjeti i x apo y shoferi ne x apo y institucion e ndermarrje.

Kur mesuam per kete aftesi te vecante te tij si regjistrues i famshem ne memorje te targave te mjeteve qe jane perdorur deri afer vitit 1990, qofte te parkut automobilistik, qofte te institucioneve apo garnizonit te ushtrise,i kerkuam nje liste te tyre dhe ai na e dergoi.

Si fillim po ju kujtojme mjetet qe shoferet kane perdorur ne spitalin e Gjirokastres nga viti 1944 dhe ne vazhdim:

Kerkesa eshte kjo:
Gjeni targat e mjeteve te spitalit dhe drejtorise se sherbimeve shendetesore ne vite.
Targat e tyre do t`i botojme ne shkrimin ne vazhdim sipas listes qe na ka derguar Rolandi.

NE DSHSH KOÇO PAPAZISI ME SHEVROLET ME TARGE GJ——–

BAZO SELFO ME GAZ 69 7 VENDSH ME TARGE GJ——

AMBULANCA GAZ ME SHOFER QAZIM TUQIN DHE NIKO KALCA ME TARGE GJ——

NE VITIN 1968 ERDHI NYSA POLAKE E MORI QAZIM TUQI ME TARGE GJ—–

SHEVROLETI ME TARGE——

BC 7 VENDSHE ME TARGE—–

TE PAREN AMBULANC BC KINEZE E MORI FOTO KSERA SHOFERI ME I MIRE QE KA PATUR SPITALI ME TARGE GJ ……

(E KANE PERDORUR EDHE SHOFER BUJARI, ENVER BAXHA DHE ME VONE COLI KOSTA)

BC ME TARGE GJ—-SHOFER AFRIM GJOKSI

MOSKVIC RUS ME TARGE GJ——E KA PERDORUR I PAHARRUAR VELO BILICA

NE SPITAL PAS VITEVE 80 PUNUAN SI SHOFERE EDHE  LADI BALA, BUSHI MEZINI ,USHTRIM CELA

ZUK POLAK ME TARGE GJ…….ME SHOFER MONDI KLLAPI DHE GAZ 51 ME TARGE GJ—— SHOFER QIRJAKO BURDHIMA

NDERSA GAZIN 51 ME TARG GJ——–E KISH BAJRAM LlOCKO DHE SALI PUTO

Ju ftojme te gjeni targat e ketyre njeteve te spitalit dhe fituesi qe do t`i gjeje do shperblehet me librin “Pazari i Vjeter lagjja e pare e qytetit”