Nje foto nje kujtim/"Me vleresimin dhe nderimin me te thelle per mesuesit e mi!"

Ne pergjigje te kerkeses tone per te derguar foto per rubriken e re ” Nje foto nje kujtim” na ka ardhur kjo fotografi e bashkeshoqeruar me shenimin

“ME VLERESIMIN DHE NDERIMIN ME TE THELLE PER MESUESIT E MI”.

Jane ish-drejtues dhe mesues te arsimit gjirokastrit qe kane sherbyer ne qytet e fshatra per edukimin dhe formimin e brezave te nxenesve.

Nuk dime ku dhe pse jane mbledhur, c`ngjarje arsimore i ka bere bashke po dime qe, edhe pse nje pjese e tyre nuk rrojne me jane te pranishem ne kujtime me keshillat, porosite dhe dijet e pakursyera per pergatitjen arsimore, kulturore e shoqerore te brezave  te nxenesve.