Nje foto e ralle, Gjirokastra, cilat objekte mungojne ?!

Ja dy objekte te rendesishme, te edukimit dhe kultures, kinema verore dhe pallati i kultures te qytetit te Gjirokastres.

Kjo foto qe ka hedhur ne faqen e tij ne fb gjirokastriti Llambi Kotro te ngjall nostalgji dhe kureshtje.

Nostalgji dhe hidherim bashke per ata qe kane ndjekur filmat ne kinemane verore dhe aktivitetet ne sallen e pallatit te kultures ku mund te kene qene pjesemarres ne veprimtarite e shumta artistike dhe folklorike qe zhvilloheshin.

Keto objekte nuk jane me por jo te harruara ne kujtesen tone!