Nese vuani nga migrena ja ilaçi me i mire

Nese vuani nga migrena ja ilaci me i mire.

Per kete sherejne gjethet e limonit mbasi jane te pasura me vitaminë C, kanë efekt qetësues dhe mund të trajtojnë çrregullimet e nervave si pagjumësia, nervozizmi dhe çrregullimet e rrahjeve të zemrës.

Për këtë, mbani 5 deri në 7 gjethe limoni në një filxhan me ujë të nxehtë për 15 minuta.

Pijeni këtë lëng dy herë në ditë për të paktën 1 muaj, duke qenë se këto çrregullime nuk mund të trajtohen brenda natës.

Gjethet e limonit do të shërbejnë si një alternativë më e mirë se valiumi dhe qetësuesit e tjerë sintetikë të cilët kanë efekte anësore. Por rezultatet maksimale përftohen pas një përdorimi një mujor.

Mos prisni që pagjumësia apo nervozismi të zhd. uken brenda natës.

Për migrenën, astmën apo dhimbjet e kokës merrni dy grushte me gjethe të freskëta limoni dhe futini në një shishe me ujë të nxehtë.

Lërini së bashku për 10 minuta. Pini dy gota çdo natë për 2 javë. Kjo recetë rekomandohet për pacientët që vuajnë nga azma.