Ne foto, punonjes te sektorit te elektrikut dhe ujesjellesit ne vitin 1951 ne Gjirokaster

Eshte nga fotot e ralla te pas viteve 50 kur ne Gjirokaster ishte krijuar dhe nje sektor i elektrikut dhe ujesjellesit qe merreshin me punet elektrike dhe sherbimet komunale.

Ne foto jane drejtues, elektriciste me profesion te tille te ushtruar qe me ardhjen e drites elektrike ne Gjirokaster, ngjarje e shenuar per qytetin, ndodhur me 28 nentor te vitit 1932.

JU FTOJME TE SHKRUANI PER PJESEMARRESIT NE KETE FOTO QE E KEMI SHKEPUTUR NGA FAQJA E ELEKTRICISTIT NE PENSION NAMIK DACI, BABAI I TE CILIT HAXHIU,KA QENE NGA ELEKTRICISTET E PARE TE QYTETIT TE GJIROKASTRES.