Në foto, artistë dhe krijues të Gjirokastrës, bashkëpunues në realizimin e projekteve artistike

Kjo foto na kujton krijues dhe artiste te qytetit te Gjirokastres, personazhe publik dhe me kontribute ne disa fusha, ne artet figurative, ne muzike, letersi, ne teater e kinematografi.

Nuk jane mbledhur rastesisht. Te gjithe kane qene anetare te Lidhjes se Shkrimttareve dhe artisteve te Shqiperise, ne pozicione pune dhe drejtimi te rendesishme ne teater, estrade, mesimdhenie, artet figurative etj.

Nga kjo foto e larget ne kohe, ndoshta e pas vitit 1973, nje mesazh e marrim, per bashkepunimin e artisteve e krijuesve ne realizimin e projekteve te perbashketa artistike , praktike e dobishme ne ato vite.

Nese deshironi tregoni si i keni njohur e cfare dini per veprimtarine e tyre krijuese ne dobi te qytetit te tyre, Gjirokastres!