Mirëmëngjesi dhe ditë të mbarë nga maja e kalasë, nga kryqëzori paqësor i qytetit tonë!

 

Miremengjesi dhe Dite te Mbare nga kryqezori paqesor i qytetit tone, i vendosur ne themele shkembore dhe i destinuar per te qene  ne krye te kraheve te ngrohta te qytetit dhe gjithmone syhapur e ne mbrojtje.

Keto mendime te rastit na shkuan ne mend ndersa vendosem qe kryeqezorin madheshtor ta hidhnim ne faqen tone dhe tani ju pyesim:

Po ju c`mendime e kujtime keni per kete fortese madheshtore te pagjendur ne Ballkan e ne bote?

Ja vlen te mburremi e krenohemi me kryqezorin tone qe na kane lene per jete te paret tane !