Kujtese/ Ne fotot, djem e vajza te shkolles industriale te Gjirokastres

Keto foto na ofrojne vite te largeta dhe i perkasin kolektivit te nxenesve te nje klase ne shkollen e mesme industriale sic quhej para viteve 90.

Tani kjo shkolle e mesme  profesionale mban emrin e Mesuesit te Popullit Tthoma Papapano.

Kujtojme se kjo shkolle atehere pergatiste specialiste ne profesione te rendesishme dhe te kerkuara nga te rinjte dhe te rejat qe me mbarimin e saj futeshin ne pune pa veshtiresi ose vazhdonin dege te vecanta te universitetit te Tiranes si per inxhineri ndertimi, mekanike, elektrike etj.

Keta djem e vajza kane kontribuar ne sektore te ndryshem te punes dhe nje pjese sot vazhdojne ne administrate, ne sektore private te ndertimit dhe biznese private te tjera.