Kujtesë/ Ne foto punonjës të frigoriferit të ndërmarrjes së grumbullimit në Gjirokastër

Nga arkiva tone po percjellim ne faqe kete foto:

Pak gjera dime.

Jane punonjes te frigoriferit te ndermarrjes se grumbullimit.

Kane kaluar shume vite dhe njohim disa nga pjesemarresit ne foto nderkohe nuk dime per profesionet dhe punet qe benin ne frigoriferin e ndermarrjes.

Na mungon dhe informacioni se kur eshte ngritur frigoriferi i pare ne Gjirokaster qe mesa dime ndodhej afer me uzinen mekanike bujqesore.

E botojme ne kujtim dhe vleresim per punet qe kane bere ne sherbim te banoreve te qytetit.