Kujtese/ Ne foto djem te lagjes "Pazar i Vjeter" te qytetit te Gjirokastres

Ne kete foto jane djem te lagjes Pazar i Vjeter qe kane dale ne fushen e kalase, vend i dashur per ta dhe femijet gjirokastrite qe, para dhe pas festivalit te pare folklorik , sherbente dhe si fushe futbolli.

Si fytyre djemte i njohim, po emrat nuk na kujtohen dhe sot, qe jane te rritur, nuk dime per rrugen e tyre ne jete, ku ndodhen dhe c`profesione ushtrojne.

Kete kerkese e ben nje bashkeshoku i tyre qe nuk ndodhet ne kete foto. Ai eshte i malluar te dije se ku jane e c`bejne sot, ndersa ka disa vite emigrant ne Greqi.

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com