Kujtesë/ Mësues të shkollës"Bajo Topulli" dhe "Naim Frashëri" të qytetit të Gjirokastrës

Shkolla ” Bajo Topulli” eshte nga me te vjetrat me moshe ne qytetin e Gjirokastres.

Ka qene gjithmone shkolle e edukimit te femijeve te ciklit te ulet dhe mesuesit e saj nga me te pergatiturit si metodist dhe mesimdhenes.

Kemi dy foto te vjetra ne kohe qe po i percjellim. Nuk i njohim te gjithe mesuesit ndaj jeni te lutur te flisni nese ju kane mesuar.

Ja disa nga mesuesit ne dy fotot:

Çelo Kale, Figali Karanxha, Shega Kokalari, Diana Hodaj, Drita Maliko, Leta Topulli, Nalo Reso,Feraset Çuberi, Ajrina Çene, Arta Koçi, Donika Cipi, Lumto Kroi etj.

Ja dhe nje foto tjeter.

Kolektivi i shkolles  “Naim Frasheri”.

Respekt dhe mirenjohje per mesuesit, pishtaret e dijes!