Kujtese/ Foto e rralle, e panjohur e arkivit tone, ciles ndermarrje te Gjirokastres i perket?!

Ne gazeten tone virtuale ndjekesit kane mirepritur fotot me tematike te larget ne kohe, vecamerisht ato qe kane lidhje me kolektiva apo grupe punonjesish te instucioneve, shkollave , ndrermarrjeve apo kooperativave bujqesore.

Me interes kane qene edhe fotot per punonjesit dhe nxenesit e shkollave, per edukatoret dhe femijet e kopshteve.

Vitet kane shkuar, fotot jane zverdhur e zbehur nga koha, por dhe njerezit kane ndryshuar. Disa dhe mungojne, nuk rrojne me.

Te tjere jane po dhe njihen me veshtiresi.

Ja po hedhim kete foto te panjohur te arkivit tone.

Nuk kemi ndonje te dhene per kolektivin ne foto,shumica vajza dhe gra, te shohim se ke do njihni dhe c`te reja do mesojme!